Sådan beskytter du flere enheder

Funktionen er ikke tilgængeligt i alle områder.

Kun tilgængelig i Kaspersky Standard, Kaspersky Plus og Kaspersky Premium.

Du kan bruge dit abonnement til at beskytte alle dine enheder, der kører OS Windows og andre operativsystemer. Det nøjagtige antal enheder, som du kan bruge abonnementet på, blev angivet i abonnementsegenskaberne, da du foretog dit køb.

Du kan altid tjekke hvor mange enheder, du allerede beskytter, og hvor mange ekstra enheder du kan beskytte i programmets Profil-afsnit og på din My Kaspersky-konto. Du kan tilføje flere enheder til dit nuværende abonnement ved at klikke på Skift vilkår knappen sektionen Profil i programmet. Denne knap vises afhængigt af tilgængeligheden af tilbud i din region for din nuværende pakke.

Der kan du også finde letanvendelige redskaber til at dele din beskyttelse med andre enheder. For at dele beskyttelse ved hjælp af disse værktøjer, behøver du ikke huske aktiveringskoden, abonnementet overføres via din konto. Hvis du aldrig har logget ind på din My Kaspersky-konto på den relevante enhed, vil vi bede dig om at gøre det som en del af processen. Efter installationen aktiveres dine programmer automatisk med abonnementet fra din konto.

For at dele beskyttelse fra dit program:

1. Åbn programmets hovedvindue.
  2. Gå til Profil afsnittet.
  3. Klik på Tilføj knappen. I nogle abonnementer, vil der stå Beskyt enhed på knappen.
  4. I vinduet Beskyt flere enheder, skal du vælge en af følgende muligheder:
    • Scan en QR-kode

Du skal pege din mobils kamera mod QR-koden i fanen QR-kode.

Dette åbner programmets downloadside i Google Play store, App Store, eller Huawei AppGallery på din mobile enhed. Når du har downloadet og installeret appen, vil den automatisk oprette forbindelse til My Kaspersky og begynde at beskytte din enhed.

Ved at bruge en QR-kode på en Android-enhed accepterer du at give en engangsadgangskode til Google Play for at aktivere applikationen på din smartphone.

• Send et link via e-mail
      1. Gå til fanen Pr. e-mail.
      2. Klik på linket.

Dette åbner My Kaspersky login-vinduet i din standardbrowser.

3. I vinduet Send pr. e-mail skal du indtaste e-mailadressen i tekstfeltet og trykke Send.
      4. Download programmet ved at følge linket i e-mailen.

Efter du har downloaded og installeret programmet, vil det automatisk forbindes til din My Kaspersky-konto.

I nogle abonnementsplaner vises muligvis kun de generelle oplysninger om det samlede antal enheder, du kan beskytte.

For at lære mere om fjernadministration af enhedsbeskyttelse, eller tilbagekaldelse af abonnementet fra en enhed, se My Kaspersky Hjælp.